Футболки з принтом — предмет гардеробу, що давно став звичним для кожного. Ми певні, що якщо ви зараз подумаєте про власний гардероб, то нарахуєте в себе, як мінімум одну чи дві футболки з принтом. Можливо, вони з улюбленим героєм кінофільму, надихаючою цитатою чи патріотичні. Але так було не завжди. Колись футболка з принтом була чимось унікальним. Та й сама футболка спочатку відносилася до категорії спідньої білизни, яку навіть демонструвати було непристойно.

Історія принтованих футболок


Перші футболки зʼявилися в 19 столітті у військових. Тоді це був малопопулярний одяг, який використовувався здебільшого як спідня білизна. Свою популярність вони здобули вже після закінчення Другої світової війни. Тоді на них вже почали наносити зображення з назвами військових частин чи шкіл. 

Приклад тому — знаменита фотографія чоловіка у футболці з написом «Air Corps» у популярному журналі Life.


Особливу популярність футболці приніс фільм «Трамвай “Бажання”» з Марленом Брандо в головній ролі, що постійно носив цей предмет одягу. Тоді ж на футболки починають наносити повнокольорові малюнки. Спочатку це були назви відомих курортів, а пізніше, після укладання контракту з компанією Уолт Діснея — герої мультфільмів (Мікі Маус та ін.). Незважаючи на популярність, якийсь час такий вибір одягу все ще був викликаючим і бунтарським.

Футболка з принтом — елемент самовираження

Люди стали активно носити футболки з 1960-х. Особливо популярні вони були серед людей, які захоплюються музикою. Тоді футболки носили і рок-музиканти, і байкери, і численні на той час хіпі.

Саме в ці роки з'явилися знамениті футболки з психоделічними кислотними малюнками, футболки з різноманітними гаслами, політичним підтекстом (усім добре відомий портрет Че Гевари), навіть футболки з принтами листків марихуани, особливо актуальні в середовищі хіпі.

За допомогою футболки з принтом люди виражають свою індивідуальність, погляди, життєві інтереси. Уявіть, лише завдяки одній футболці з принтом можна знайти безліч однодумців чи друзів по інтересам.

Наразі індустрія моди практично не обмежена у виборі футболок з принтами, які можна одягнути для будь-якого приводу: на роботу, вечірку, прогулянку, концерт. Це абсолютно універсальна річ в гардеробі кожної людини. Адже звичайна футболка не може урізноманітнити повсякденні образи, а футболка з принтом додасть ізюминку та приверне до себе належну увагу.

Парні футболки з принтами


Парні футболки  з принтом вже давно органічно вписалися в наші будні. Такі футболки стали чудовим подарунком на різноманітні свята: Новий рік, Різдво, День святого Валентина, день народження та інші.

Обираючи такий подарунок ви не ризикуєте тим, що він може не сподобатися, адже ж футболка — це дуже практична річ, яка пригодиться якщо не для доповнення повсякденних образів, то для комфортного перебування вдома.

Футболки парні з принтом зайвий раз нагадують коханій людині про ваші почуття та про те, що ви розділяєте її інтереси, розумієте та підтримуєте, ну або ж можуть розвеселити своєю дотепністю. Такий подарунок — це чудовий спосіб підняти настрій та висловити свої почуття. Парні футболки з принтом можна дарувати не лише другій половинці, а й батькам, друзям, колегам, знайомим і бути певними в тому, що такий подарунок запамʼятається надовго та подарує чудові спільні спогади. Тим паче, що футболки з принтом парні можна вдягати і окремо, тоді вони постійно нагадуватимуть про дарувальника.

В інтернет-магазині Odega ви знайдете футболки парні з принтом на таку тематику: патріотичні футболки, з зображенням тварин, з зображенням країн, з написами та інше. Обирайте потрібні та порадуйте своїх близьких спільним образом.

Парні футболки з новорічним принтом


Особлива категорія футболок — це парні футболки з новорічним принтом. Новий рік асоціюється зі святом, що приносить зміни, відкриває новий рік життя, тож хочеться зустріти його в чомусь особливому, тематичному та креативному. Адже як зустрінеш Новий рік так його і проведеш.

Парні футболки з новорічним принтом підійдуть для святкування Нового року як найкраще і згадка про свято залишиться назавжди на фото та в памʼяті. Парні футболки з новорічним принтом найрізноманітніші: з Сантою, оленями, символом року за східним календарем, написом «Happy New Year», ялинкою, сніговиком та іншими. Навіть по закінченню свята, такі футболки можна одягати ще довго, адже новорічний настрій у всіх затримується ще як мінімум до Різдва. Уявіть, як чудово виглядатимуть парні футболки з принтом за великим сімейним столом чи у колі друзів. Такі речі додають певної атмосфери та заряджають святковим настроєм. Єдиною проблемою може стати великий асортимент парних футболок з новорічним принтом, адже варіантів безліч і обирати можна дуже довго, аж допоки остаточно не визначишся з тим, що подобається найбільше. В будь-якому випадку парні футболки з новорічним принтом стануть чудовим подарунком до свята на якому б з сотні варіантів ви не зупинилися.

Як обрати «свою» футболку з принтом?

Як ми вже зазначили вище, футболок з принтами є велика різноманітність, то ж як обрати саме свою?

• Опирайтеся на відчуття

Найкраще завжди носиться те, що ми обираємо серцем. Футболка з принтом повинна подобатися та викликати емоцію. Тому, якщо вам щось припало до душі, то беріть нероздумуючи, щоб потім не жалкувати.

• Вибір по інтересам

Музика, тварини, подорожі — здавалося б, що спільного у цих трьох словах? А спільне в тому, що саме ці інтереси обʼєднують найбільші групи людей. Всі люблять слухати музику, подорожувати та дивитися на пухнастих котиків. По статистиці, саме такі футболки і є найбільш продаваними. 

• Тренд

Всім хочеться бути в тренді, одягатися стильно та мати привабливий вигляд. Згадайте лише тренд на футболки з принтом Мікі Мауса чи з патріотичною символікою України. В таких принтованих футболках відчуваєш спільність та приналежність до чогось більшого.

Ось так ми зʼясували, що футболка з принтом це базова необхідність гардеробу. В інтернет-магазині футболок з принтами Odega вам завжди допоможуть з вибором, зорієнтують в наявності кольорів та розмірів, підкажуть розмірну сітку. Ми постійно розширюємо свій асортимент принтів роблячи актуальні та трендові футболки.

Замовляйте якісні бавовняні футболки з принтами в інтернет-магазині Odega.