Бути стильним, носити гарні та зручні речі хочеться завжди, навіть під час карколомних катаклізмів. Не дивлячись на складну ситуацію в країні, українці – люди цивілізовані, тому прагнуть виглядати ошатно й модно. Триматися на плаву й оновлювати гардероб допомагають інтернет-магазини, які пропонують багатий асортимент, демократичні ціни, зручну оплату й швидку доставку. Після ковідних обмежень дослідники моди зазначають, що одним із трендів ринку текстилю та сувенірної продукції стало перенесення основних продажів в інтернет. Це зручно, крім того, онлайн-маркети більш оперативно реагують на нові тенденції, які з’являються на світовому ринку.


.


Основні тенденції моди у 2023 році


Основна функція моди – задовольняти естетичні смаки споживача й підкреслювати його соціальний статус. Нові тенденції й основні тренди формують соціальні, економічні, політичні й психологічні фактори. Саме поняття мода є соціальним феноменом, тому всі потрясіння в житті людей віддзеркалюються на подіумах.

Всесвітня мода переживає сьогодні ностальгію за минулим, деякий інфантилізм та прагнення більшої кількості одягу з екологічних матеріалів. Найпопулярніші тенденції цього сезону варіюються від практичних, наприклад, масивні кишені, до декадентських – паєтки та прозорі тканини. Багато брендів схиляються до активного використання деніму, та однотонного строю і яскраво виражених мілітарних мотивів. Останнє – то результат агресії наших неадекватних сусідів.

Серед модних трендів 2023 року авторитетний Vogue називає:

  • одяг з оптичними ілюзіями та футуристичними акцентами – це спідниці-штани, футболки з піксельними формами, майки зі штучними ефектами топлес;
  • доволі ексцентричний одяг з квітковими мотивами – особливо виділяються речі з 3D-ефектом;
  • наявність моделей з прозорих тканин – тенденція, де романтика поєднана з естетикою, зосередженою на світлих пастельних відтінках, з використанням мережива, шифону та інших тканин;
  • використання рідкого золота – мова про блискітки, паєтки, гаптування золотими нитками та тканину ламе (матеріал з металевими волокнами);
  • м’яка інтерпретація готичного стилю – це помітно в колекціях Paco Rabanne, Dior і Dolce & Gabbana, де домінантний чорний колір доповнився об’ємом та прозорими елементами;
  • неонові кольори дуже популярні в різних лінійках цього літа. Флуоресцентні відтінки синього, зеленого та жовтого підсилили літню привабливість силуетів в колекціях Balenciaga та Fendi;
  • байкерський стиль – шкіряні куртки, спідниці, кардигани, що мають мінімалістичну естетику, помічені у Versace та Gucci;
  • відтінки заходу сонця – одяг в яскравих тонах багряного, яскраво-червоного, кармінового та інших. Моделі можна побачити в колекціях Etro та Courrèges;
  • практичні накладні кишені – вони можуть бути на штанах, шортах, спідницях чи сукнях будь-якої довжини. Кишені можуть бути накладені навіть на топи. Louis Vuitton, Miu Miu і Stella McCartney створили модні речі, які мають високу функціональність у повсякденному житті.

Тренди високої моди підтримали та інтерпретували виробники одягу мас-маркет. Кожен бренд взяв у колекцій прет-а-порте найцікавіші елементи й пропонує клієнтам виглядати стильно й сучасно.


.


Головні тренди української моди


Українська мода, крім впливу світових течій, має свої тенденції. Одна з них – посилення національної символіки. Тризуб, прапор та інші символи України використовується в прикрасах, на головних уборах, футболках, світшотах та іншому одязі. Другий вітчизняний тренд – популярність речей зі світловідбивними елементами. Це можуть бути куртки, рюкзаки, кепки, сумки, взуття і т. д. Обумовлено це перебоями з електропостачанням, що виникли внаслідок варварських обстрілів російських окупантів.



Ще одна яскрава тенденція – використання кольорів прапора при виготовленні різного одягу й головних уборів. Четвертий тренд – одяг в мілітарному стилі. Не дивно, що в країні, яка бореться за свою незалежність, мілітарні мотиви стали популярні в повсякденному вбранні.

Ще одна риса світової моди, яка простежується в українській, – збільшення одягу унісекс та схильність споживачів до оверсайзу. Популярність позагендерних та вільних моделей пояснюється тим, що це зручно й вигідно. Прагнення українців до речей, виготовлених з натуральних матеріалів, не робить нас унікальними, а прекрасно вписує в загальні тенденції всесвітньої моди. Всі хочуть носити вільний одяг, пошитий з якісної й приємної на дотик тканини.


Літній стиль – товари інтернет-магазину Одежа


Ми пропонуємо якісний одяг з патріотичною символікою та дизайнерськими малюнками й написами, які допоможуть кожній особистості знайти свій спосіб самовираження. Футболки, кепки, світшоти, худі з інтернет-магазину ODEGA – це речі, які підійдуть всім і кожному. Наші товари відрізняються:

  • великим вибором – стилів, принтів, кольорів, розмірів;
  • дизайнерським виконанням моделей;
  • високою якістю кожного виробу;
  • використанням натуральних матеріалів;
  • вдалим кроєм;
  • довговічністю.

У нас можна знайти оригінальні варіанти для чоловіків, жінок та дітей. Кожна група товарів має свої особливості.


Як підібрати футболку з готовим принтом


Футболки є прикладом демократичного й безальтернативного одягу, адже їх носять всі – від маленького дошкільняти до могутнього власника корпорацій з мільйонним прибутком. Перед вибором моделі потрібно точно знати, куди й коли ви будете вдягати саме цю модель.

Принти прикрашають одяг, за допомогою влучних написів та оригінальних зображень ви привернете до себе увагу. Символи та ідіоми сприяють ідентифікації особистості в соціумі. Футболки з принтами розкажуть про ваші музичні смаки, життєві принципи та літературні уподобання. Принти з логотипом і корпоративною символікою виконують функцію поширення інформації про компанію.


Футболки з принтами для всієї сім’ї



Для прогулянок містом підійдуть вироби з яскравими принтами й написами будь-якої тематики. На роботу, зазвичай, вибирають стримані варіанти. Для святкування днів народження чи інших сімейних дат ідеально підійде лінійка Family look. Футболки з принтами для всієї сім’ї будуть мати гарний вигляд на фото, спогади залишаться на все життя. Такі вкладення в зміцнення родини мають довгострокову перспективу.


Рожева футболка з принтом



Для активного відпочинку, пікніків та зустрічей з друзями підійдуть футболки зі стилізованим зображенням звірів та байкерські варіанти. Для концертів та фестивалів можна замовити футболки з зображенням музичних інструментів, символіки відомих гуртів, написів. Є жіночі й чоловічі варіанти, стильні, брутальні й досить ніжні.


Ця рожева модель з написом Rock Star вже стала популярною після виходу фільму «Барбі». Після прем’єри навіть пошуковик Google переходить в рожевий режим, коли з’являється однойменний запит. Рожеву футболку з зіркою можна замовити в розмірах S та XL.

Завжди популярні моделі квітковими зображеннями. Ця тематика ніколи не вичерпає своїх ресурсів, адже квіти – це завжди прекрасно. Футболки з квітковими принтами та влучними написами, вироби з анімалістичними малюнками стануть прекрасним подарунком для коханої.

Ми пропонуємо футболки з найкращих матеріалів:

  • 100% бавовна;
  • 100% органічна бавовна;
  • 100% напівгребінна бавовна;
  • бавовна з поліестером – 60% + 40%;
  • бавовна з віскозою – 98% + 2%.

Бавовна прекрасно носиться, вона приємна до тіла. Горловина більшості моделей оброблена рібаною, тому комір не розтягується. Крій футболок забезпечує ідеальну посадку на фігурі.



Майки для спорту й щоденного носіння


Майки – універсальний одяг, який носять літом в спекотні дні як звичайні футболки, а зимою – як одяг нижнього шару. Головна особливість майок – відсутність рукавів, тому в них комфортно літом. Також майки потрібні для сну і занять спортом. Їх люблять за те, що вони легкі, зручні й зовсім не обмежують рух.

Є декілька різновидів майок:

  • Sleeveless shirt – крій моделі нагадує футболку, але без рукавів, ідеально підкреслює контури фігури;
  • Muscle shirt – майки з відкритими плечима, носять в основному бодібілдери;
  • Singlet – натільна майка;
  • Vest – майка-жилет;
  • борцовка – жіноча майка, в якій бретелі на спині зливаються в одну;
  • жіночі майки на тоненьких бретелях;
  • спортивні моделі для занять спортом і активного відпочинку.

Спочатку майка була створена тільки для носіння під одягом, але з часом стала самостійним предметом гардероба.



Ми пропонуємо майки, пошиті з якісних сертифікованих тканин, – 100% напівгребінна бавовна та 100% поліестер. Клієнти можуть вибрати моделі різного кольору: синього, блакитного, чорного, білого, зеленого, сірого, бежевого та рожевого.


Кепки для літа, осені й весни




Кепки, що пропонує інтернет-магазин Одежа, мають сучасний дизайн і сподобаються навіть найвибагливішим клієнтам. Ми пропонуємо головні убори класичного крою з міцними козирками, пошиті з якісних матеріалів.

Кожна кепка має прямий або вигнутий козирок, який захищає очі від сонячних променів. Кепка може мати 5 або шість панелей. Клини-панелі забезпечують моделі гарну посадку. Зверху на бейсболці пришитий ґудзик з текстильним покриттям.

Майже на кожній панелі є люверс для вентиляції. Люверси, зазвичай, оздоблюють вишивкою в тон основного кольору кепки. Зсередини моделі обшивають внутрішньою тасьмою, яка вбирає надлишкову вологу.




Більшість головних уборів мають універсальний розмір і регулюється за допомогою застібки. Застібки можуть бути:

  • металевими (особливо стильно виглядають латунні пряжки);
  • пластиковими;
  • текстильними – бавовняний ремінець з липучкою велкро.

Для пошиття кепок використовувалися тканини, в склад яких входила бавовна, поліестер, акрил, спандекс. Деякі літні моделі мають 2-4 панелі з сітчастого матеріалу, це забезпечує ідеальну вентиляцію, голова в таких бейсболках не пітніє.


Що вдягнути на День Незалежності?


День Незалежності сьогодні став справжнім святом для кожного українця. Такі реалії нашого життя. В цей день кожен хоче вдягнути щось, щоб підтримати свою країну й співвітчизників. Патріотичні пропозиції від інтернет-магазину Одежа просто вражають.



Пропонуємо футболки з якісного текстилю з принтами державних символів: Тризуб, Прапор України, також прапор УПА, козацька атрибутика, вишивка, стилізовані малюнки з написами. В нашому одязі ви будете своїм серед своїх.

Довершити образ на День Незалежності України допоможуть стильні кепки, прикрашені жовто-блакитною та козацькою символікою.



Демісезонні речі інтернет-магазину Одежа


Ми пропонуємо стильні речі з принтами, які підійдуть для прохолодної погоди. Від холоду прекрасно захистять сучасні худі та світшоти. Ці моделі мають крій, який повністю відповідає світовим модним тенденціям. Вони пошиті з якісного текстилю з високою щільністю.


Худі з принтами – тепло й стильно


Худі – Все буде Україна



Худі – це комфортний одяг вільного крою, пошитий із трикотажного полотна. Назва походить від англійського слова hood – капюшон, то ж в кожній моделі присутній каптур, який захищає від холоду голову. Особливості пошиття худі сприяли тому, що ним доповнювали гардероб, створений в спортивному стилі. Сьогодні худі значно розширили рамки використання.


Стилісти вважають, що такі моделі легко пристосувати до будь-якого образу. Худі рекомендують носити з:

  • класичними джинсами;
  • джинсами білого кольору;
  • звичайними та укороченими джогерами;
  • шовковими спідницями;
  • діловими костюмами.

Худі підійдуть і для створення багатошарового лука, і для лаконічного ансамблю. Український Vogue пропонує цікаве поєднання контрастних речей – худі чорного кольору, декорованого актуальним написом, з шовковою чорною спідницею міді. В тон принту пропонують підібрати сумку і кольє.


.


Інтернет-магазин Одежа має жіночі й чоловічі худі в асортименті. У нас можна вибрати якісні моделі з різноманітними принтами. Кожна модель має капюшон з підкладкою на плоскому шнурку в тон з петлями. Худі не розтягуються після носіння, манжети й низ виробу оброблені рібаною з додаванням еластану.

Всі вироби міцні, мають подвійний шов. Тканина для пошиття має склад – 50% бавовни й 50% поліестеру. Кишені типу кенгуру роблять моделі зручними. Патріотичні принти прикрашають худі й роблять їх популярними й бажаними речами.



Світшоти з принтами та мілітарі – дух часу в текстилі


Світшот з принтом



Слово світшот походить від англійських слів sweater – светр і shirt – сорочка. Світшоти з'явилися на початку XX ст. у США. Їх вигадав Бенджамін Рассел – власник компанії Russell Athletic, щоб догодити синові, який грав у команді з американського футболу і часто скаржився на незручний теплий вовняний светр. От для спортсменів і розробили світшоти – кофти без застібок із щільного бавовняного трикотажу.


Характерною ознакою світшота є V-подібна прострочка в області горловини та грудей. Ця V-подібна нашивка виконувала важливу функцію – настрочена тканина вбирала піт. Ущільнена горловина краще зберігала форму. Сучасні світшоти часто мають контрастні вставки, принти з малюнками й написами. Ми пропонуємо світшоти пошиті з тканини зі складом – 50% бавовни й 50% поліестеру. Горловина кожної моделі, а також низ і манжети оброблені рібаною. Кожна модель декорована оригінальним принтом різної тематики, це можуть бути:

  • написи I'm Ukrainian;
  • зображення козаків з сучасної й старовинною зброєю;
  • стилізована карта України;
  • квіткові мотиви;
  • зображення державних символів.



Світшоти зручно носити в теплі весняно-осінні дні. Також вони прекрасно зігріють як перший або другий шар в комплекті з майкою зимою. Моделі в мілітарному стилі носять цивільні й замовляють військові. В наших світшотах зручно й комфортно, особливий крій вшитих рукавів не сковує рухів. Всі вироби, відповідно модним тенденціям, позагендерні. Їх можуть носити жінки й чоловіки, вибравши відповідний розмір. Інтернет-магазин Одежа пропонує світшоти унісекс різних розмірів – від S до XXL. Готуємось до осені – замовляємо найкраще.


Зимові товари інтернет-магазину Одежа


Практично всі наші товари можна носити не тільки літом і в період міжсезоння, а й зимою під теплі куртки й пальто. Футболки та майки носять на тіло, світшоти та худі можна вдягати як перший та другий шар одягу. В складі матеріалів, з яких виготовлені моделі, переважають натуральні складники, тому вироби прекрасно тримають тепло, але не дають пітніти. Оброблені рібаною манжети дають можливість ходити зимою без рукавичок. Вітер не задуватиме в рукави.


Футболки для утеплення


У нас можна купити футболки на тіло, які мають гарний вигляд і відмінні характеристики:

  • вони приємні на дотик;
  • виготовлені з натуральних матеріалів;
  • зносостійкі – майже всі моделі укріплені подвійними швами;
  • не розтягуються – горловина футболок оброблена рібаною;
  • крій дозволяє вибрати модель, яка буде ідеально сидіти по фігурі.

Особливо виділяються камуфляжні футболки, які повинні виконувати функції одягу першого шару, але прекрасно носяться як самостійний елемент гардероба. У нас в асортименті жіночі й чоловічі моделі. Жіночі – приталені й мають виточки на грудях, чоловічі – з прямим кроєм.

Камуфляжні футболки від французького бренду Sols виготовлені зі 100% напівгребінної бавовни. Це вироби для людей, в них завжди зручно, тканина добре пропускає повітря, вбирає піт і не викликає алергії.



Клієнти можуть вибрати футболки в різній кольоровій гамі: сірий камуфляж, синій камуфляж і класика – поєднання хакі, зеленого, чорного та бежевого.


Шапки та шарфи – кольоровий захист від холоду


Вже давно всі попрощалися з хутряними малахаями й забули про норкові піраміди на жіночих голівках. Трикотажні в’язані шапки й шарфи ніколи не вийдуть з моди. Вони були, є і будуть актуальними в молоді, людей середнього й старшого віку.

Ми пропонуємо якісні універсальні шапки унісекс. Моделі виконані в мінімалістичному стилі підійдуть для повсякденного носіння й заняттям спортом. Для виготовлення шапок використали акрил. Акрил – це матеріал із синтетичних волокон, які роблять з природного газу. За своїми властивостями м'яке пухнасте акрилове волокно дуже схоже на натуральний кашемір.

Дизайн шапок задовольнить всіх, у нас можна вибрати:

  • стримані моделі різного кольору без оздоблення;
  • вироби з написами;
  • шапки з державними символами України;
  • варіанти, виготовлені в жовто-блакитних та червоно-чорних кольорах;
  • шапки оздоблені українським орнаментом.



Пропонуємо одношарові шапки, в яких зручно гуляти й займатися спортом, і двошарові моделі з флісовою підкладкою, що надійно захистять голову й вуха від холоду.

До головних уборів можна вибрати теплий двошаровий шарф з патріотичною символікою. Шарфи виготовлені теж з акрилу. Довжина виробу дозволяє обгорнути шию і захистити горло від переохолодження. Є шарфи з бахромою, вони гарно поєднуються з шапками такого ж дизайну, є варіанти без.



Замовити будь-яку модель в інтернет-магазині Одежа дуже просто. Зайдіть в каталог, виберіть одяг та підберіть розмір, натисніть кнопку на сайті купити. Ми пропонуємо зручну оплату та доставку.

Купити стильний одяг з принтами на нашому сайті можна вже зараз. Телефонуйте, щоб мати модний та патріотичний вигляд!